Om oss

Trafikskador.se och Folket Ombud är ett juridiskt ombud som är helt oberoende och fristående från försäkringsbolag. Vi är specialiserade på person skador. Varje år hanterar vi ca 4-500 ärenden varav ca 70% är trafikärenden. Genom åren har 1000 tals personer fått hjälp till ersättning.

Manuela Cendron

Jur. kand. med 18 års arbetserfarenhet av skadereglering på försäkringsbolag.10 års erfarenhet av personskadeersättningsutredningar, prövning av trafikskadades rätt till ersättning i Trafikskadenämnden samt varit sakkunnig försäkringbolagsrepresentant i Statens Skaderegleringsnämnd 2010. 5 års erfarenhet av ansvarsjuridiska frågeställningar inom företagsförsäkring.

Lars Fridh

33 års arbetserfarenhet av skadereglering på försäkringsbolag. 15 års erfarenhet inom personskadeutredningar, prövning av trafikskadades rätt till ersättning i Trafikskadenämnden varav 2 år som ansvarig för verksamheten.
Företrätt ett 100-tal skadelidande i trafikskadeärende samt olycksfalls-, ansvars- och patientskador.Ansvarig för trafikskador på Folkets Ombud.

Anette Waller

Fil kand. / Civ. Ek. examen från Lunds Universitet inom juridik och ekonomi.
Diplomerad skadereglerare IFU. Specialist inom området inkomstförlust. Har företrätt ett 100-tal
skadelidande i trafikskadeärende samt olycksfalls- , ansvars- och patientskador.
Specialist inom området inkomstförlust.

Henrik Grotte

VD. och ytterst ansvarig för verksamheten på Folkets Ombud.
Examen inom juridik och ekonomi vid Lunds Universitet. Har företrätt ett 100-tal skadelidande i trafikskadeärende samt olycksfalls- , ansvars- och patientskador.